De ligeværdige: Om socialisering og de jævnaldrendes betydning Ivar Frønes

ISBN: 9788789780252

Published: September 28th 1994

Hardcover

248 pages


Description

De ligeværdige: Om socialisering og de jævnaldrendes betydning  by  Ivar Frønes

De ligeværdige: Om socialisering og de jævnaldrendes betydning by Ivar Frønes
September 28th 1994 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 248 pages | ISBN: 9788789780252 | 4.74 Mb

Forholdet til jævnaldrende har altid haft stor betydning for børns udvikling. Børn lærer ikke at blive voksne ved bare at være sammen med voksne. DE JÆVNALDRENDE er helt centrale i børns liv, det er sammen med andre børn, de er blandt LIGEVÆRDIGE,MoreForholdet til jævnaldrende har altid haft stor betydning for børns udvikling. Børn lærer ikke at blive voksne ved bare at være sammen med voksne. DE JÆVNALDRENDE er helt centrale i børns liv, det er sammen med andre børn, de er blandt LIGEVÆRDIGE, ligesom voksne er det i det voksne samfund. Børn lærer af hinanden, der er optaget af hinanden.

Dette har i mindre grad nedfældet sig i vores forståelse af socialisering. Men de fleste andre bøger om socialisering har beskæftiget sig med forholdet barn-forældre, så drøfter DE LIGEVÆRDIGE forholdet barn-barn. Diskussionen om, hvorvidt hjemmet eller børnehaven giver de bedste opvækstvilkår, sættes i denne bog i et nyt lys. De jævnaldrende børn og unge og forældrene udfylder forskellige funktioner i socialiseringen. Det er derfor af afgørende betydning, at børn har kontakt med andre børn. DE LIGEVÆRDIGE henvender sig til studerende ved pædagog-seminarier, lærer- og socialhøjskoler.

Men også erfarne fagfolk vil kunne finde mange spændende perspektiver herEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "De ligeværdige: Om socialisering og de jævnaldrendes betydning":


universalproductss.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us