Trkač (Sam Dryden #1) Patrick Lee

ISBN:

Published:

Mass Market Paperback

338 pages


Description

Trkač (Sam Dryden #1)  by  Patrick  Lee

Trkač (Sam Dryden #1) by Patrick Lee
| Mass Market Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 338 pages | ISBN: | 4.16 Mb

Kada se umirovljeni pripadnik specijalnih postrojba američke vojske, Sam Dryden, mučen nesanicom odluči na noćno trčanje, ni ne sluti da će mu ta noć zauvijek promijeniti život. Na obalnoj šetnici na njega nalijeće potpuno prestravljena nepoznataMoreKada se umirovljeni pripadnik specijalnih postrojba američke vojske, Sam Dryden, mučen nesanicom odluči na noćno trčanje, ni ne sluti da će mu ta noć zauvijek promijeniti život.

Na obalnoj šetnici na njega nalijeće potpuno prestravljena nepoznata djevojčica bježeći pred do zuba naoružanim progoniteljima. Sam, koji je pet godina bio pripadnik elitnog tima za supertajne operacije, instinktivno pokušava spasiti djevojčicu koja se ne sjeća svoje prošlosti ni razloga zašto je ti ljudi pokušavaju ubiti. Dok ih bijeg odvodi preko cijele države, Rachel se polako prisjeća zlokobnog tajnog vladinog projekta. Uvježbana da može čitati misli i zahvaljujući svojim drugim skrivenim vještinama, Rachel je zapravo smrtonosno oružje koje je nemoguće kontrolirati…„Patrick Lee je ogroman talent, a Trkač je njegova dosad najbolja knjiga – krajnje je uvjerljiva i vrhunski osmišljena, potpuno vas zaokuplja i ostavlja bez daha.“ – Lee ChildLeeovo precizno poznavanje tehnologije i medicine podsjeća nas na najbolja djela Toma Clancyja i Robina Cooka, a njegov uvjerljivi glavni junak u sebi nosi vibracije Jacka Reachera.

Još uvijek u tuzi zbog smrti žene i djeteta, Sam čak i usred bitke zrači suosjećanjem. Njegova sve jača privrženost prema Rachel daje dodatni smisao adrenalina punom zapletu koji preklinje za pisanjem nastavka.“ – Janet Reid, Publishers WeeklyEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Trkač (Sam Dryden #1)":


universalproductss.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us