Etelän risti (Andy Brazil, #2) Patricia Cornwell

ISBN:

Published:

Hardcover

383 pages


Description

Etelän risti (Andy Brazil, #2)  by  Patricia Cornwell

Etelän risti (Andy Brazil, #2) by Patricia Cornwell
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 383 pages | ISBN: | 5.78 Mb

Poliisipäällikkö Judy Hammer päättää puhdistaa suurkaupungin rikostilastot! Autovarkauksia, raakaa väkivaltaa, tihutekoja. Richmondin murhatilastot ovat Yhdysvaltain synkimpiä. Lapset kulkevat kouluun ase repussa. Niin turistit kuin keskustanMorePoliisipäällikkö Judy Hammer päättää puhdistaa suurkaupungin rikostilastot!

Autovarkauksia, raakaa väkivaltaa, tihutekoja. Richmondin murhatilastot ovat Yhdysvaltain synkimpiä. Lapset kulkevat kouluun ase repussa. Niin turistit kuin keskustan asukkaat ja kauppaliikkeetkin ovat paenneet huumekauppiaiden ja nuorisojengien tieltä.Herhiläispesä-romaanista tuttu poliisipäällikkö Judy Hammer on siirtynyt Charlottesta Richmondiin kaupungin kaikkien aikojen ensimmäiseksi naispuoliseksi poliisipäälliköksi.

Hän on napannut mukaan oikean kätensä Virginia Westin sekä nuoren Andy Brazilin, joka on jättänyt rikosreportterin työt ja päättänyt omistautua poliisin uralle. Hammerilla on vuosi aikaa panna kaupungin rikostilastot kuriin.Onnistuuko hän siinä, missä aiemmat poliisipäälliköt ovat kompuroineet?Patricia Cornwell työskenteli nuorena Charlotte Observer -lehden rikosreportterina. Herhiläispesä ja Etelän risti -jännäreissään hän kertoo yhtä vakuuttavasti poliisin työstä kuin Scarpetta-kirjoissaan oikeuspatologin tutkimuksista.Patricia Cornwell kuuluu maailman rikoskirjallisuuden ehdottomaan kärkijoukkoon.

Hänen asiantuntevat ja varmaotteiset jännärinsä loistavat kaikkialla bestsellerlistojen kärjessä. Patricia Cornwell on kotimaassaan todellinen kuuluisuus, jota kutsutaan monenlaisiin tilaisuuksiin kertomaan itsestään ja kirjoistaan. Vieraillessaan Helsingissä vuonna 1997 kirjailija sähköisti suomalaisenkin median.Hänen kirjoilleen myönnettyjen palkintojen joukossa ovat arvostetut Anthony Award, Edgar-palkinto, John Creaseyn muistopalkinto ja Kultainen tikari.(Otava)Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Etelän risti (Andy Brazil, #2)":


universalproductss.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us